Welcome to AJ Laser NEWWW TEST
AJ Lasergravering A/S   -   Telefon : 44 66 84 70   -      -   CVR : DK-25 69 36 98

icon_home.gif Hjem
icon_community.gif Firma
null.gif Kontakt
null.gif Personerne
som_themes.gif Billeder
null.gif Reklamegaver
null.gif  - Træ
null.gif  - Glas
null.gif  - Læder
null.gif Specielle
null.gif Plastforme
null.gif Skilte
null.gif Etiketter
favoritos.gif Gravering
null.gif Metal
null.gif Standardskrift
som_downloads.gif Info
null.gif Navne Lister
null.gif Fil formater
null.gif Logoer fra nettet
null.gif Forsikring


Gravering i metal.


     Vi kan tilbyde, at lave lasergraveringer på div. metal varer efter flg. principper.
  1. Mat sort gravering. Man kan i stort set alle metaller lave en normal sort gravering, der består af en opskumning af metallet. Denne metode er den mest benyttede, da den er meget tydelig og mest uafhængig af materialet.
  2. Mat lys gravering. Som 1, men uden farve, der fremstår som en mere diskret gravering. Denne graverings type er ikke så fleksibel som type 1, men kan dog bruges på de fleste metaller. Denne gravering er mest egnet til blanke materialer som poleret stål, forgyldning eller forkromning.
  3. Farveomslag. Denne graverings metode kan kun laves i få metaller og er modsat 1 og 2 ikke mat. Graveringen vil fremstå, som en farveændring i metallet, og har derfor samme overflade som der ubearbejdede materiale. Den har dog stor anvendelighed, hvor der er krav til at emnerne skal være hygiejniske. Metoden er følsom over for materiale sammensætningen, og kan kun bruges på Stål og Titanium.
  4. Vækbrænding. Denne metode kan kun bruges, hvor et materiale er belagt med et andet materiale. F.eks. eloxeret aluminium, pulverlakeret stål mm. Man laver normalt, en vækbrænding ved, at brænde belægningen af og lave en lys eller sort gravering i det underliggende materiale, for at sikre en ensartethed.
Farve prøve på punkt 1 - 2 samt kombinationer.

Farve prøve på punkt 1 - 2 samt kombinationer.Page Generation: 0.04 Seconds